Deling av Elg/ Hjort/ Rein/ Storfe |
||
Luksus deling, pr kg slaktvekt | kr | 24,00 |
Tillegg for pakking og merking av hakk | kr | 8,00 |
Vanlig deling, pr kg slaktvekt | kr | 14,00 |
Utbening, pr kg slaktvekt | kr | 10,00 |
Deling i lotter | kr | 75,00 |
Standarddeling |
||
Lam, pr slakt | kr | 175,00 |
Gris, pr 1/2 slakt | kr | 250,00 |
Rådyr, pr slakt | kr | 300,00 |
Farseprodukter, pr kg | ||
Innkl. tilsetninger og tarm (ikke spekk) | ||
Hakk | kr | 8,00 |
Karbonadedeig (kvernet 2 ganger) | kr | 12,00 |
Farser, stekeklar | kr | 16,00 |
Middagspølser, urøkt | kr | 25,00 |
Middagspølser, røkt | kr | 35,00 |
Spekede produkter, pr kg råvekt | ||
Innkl. tilsetninger, tarm og tørking (ikke spekk) | ||
Spekepølse i naturtarm (kroktarm) | kr | 40,00 |
Spekepølse i kunsttarm | kr | 45,00 |
Tørkakjøtt | kr | 75,00 |
Annet | ||
Salting og kaldrøking | kr | 35,00 |
Salting og varmrøking | kr | 50,00 |
Ferdigstekt stek (i pose) | kr | 50,00 |
Startpris (minstepris) | kr | 150,00 |
Spekk | kr | 40,00 |
Storfekjøtt | kr | 80,00 |
Svinekjøtt | kr | 50,00 |
Eske, liten pr stk | kr | 12,00 |
Eske, stor pr stk | kr | 15,00 |