Oppdeling (Partering)

Luksusdeling
Slaktet deles i:

  • Indrefilet
  • Ytrefilet
  • Flatbiff
  • Mørbrad

Alle fri for hinner og klar til bruk. Vakuumpakkes og merkes

  • Stek m/ nett
    Vakuumpakkes og merkes
  • Produksjonskjøtt
    Kvernes til hakk. Tillegg for pakking og merking kr. 8,- /kg

Pris: kr. 24,- pr. kg. slaktevekt

Vanlig deling
”Industrideling”, ikke fri for hinner, sener og fett.

Slaktet deles i:

  • Indrefilet
  • Ytrefilet
  • Flatbiff
  • Mørbrad
  • Stek m/ nett
  • Produksjonskjøtt
    Til produksjon. Tillegg for kverning kr. 5,- /kg.

Pris: kr. 15,- pr. kg. slaktevekt

Kun utbening

  • Slaktet benes ut.
    Det må påregnes store sammenhengende stykker og mye etterarbeid.

Pris: kr. 10,- pr. kg. slaktevekt